Yükleniyor...

Midi Takımlarımızla Türkiye Şampiyonası Finallerindeyiz

17 Mayıs 2024

10-11-12 Mayıs tarihlerinde yapılan Türkiye Şampiyonası Midi Kız Grup Müsabakalarında mücadele eden Adana, İzmir ve Mersin takımlarımız 23-29 Haziran tarihleri arasında Ankara’da yapılacak Türkiye Şampiyonası Finallerine gitmeye hak kazandı.

Mersin Geleceğe Smaç takımımız, sergilediği üstün performansla Aksaray, Konya ve Karaman takımlarına set vermeden Karaman’da yapılan grup müsabakalarını ilk sırada tamamladı.

Adana Geleceğe Smaç takımımız, Adana’da yapılan grup müsabakalarında Adana, Osmaniye ve Hatay maçlarını kazanarak liderlik koltuğuna oturdu.

İzmir Geleceğe Smaç takımımız, Aydın, Manisa, Fethiye ve İzmir takımları arasında çok çekişmeli geçen grup müsabakaları sonunda gruptan birinci takım olarak çıktı. İlk 3 sıradaki takımın birbirini yenerek birinci takımın averajla belirlendiği seride, oynanan son maç Türkiye Şampiyonası finallerine katılacak takımı belirledi. Aydın’da oynanan müsabakalarda Fethiye Geleceğe Smaç takımımız, Söke Voleybol Spor Kulübü’nü 3-2 yendi, bu sonuçla İzmir Geleceğe Smaç takımımızın grupta birinciliği garantilenmiş oldu. Maç sonunda Fethiye ve İzmir kampüslerinin sporcularının ve velilerinin centilmence birlikte sevinmesi, her iki takım sporcularının da mutluluğu görülmeye değerdi.

Bursa Geleceğe Smaç takımımız, İstanbul, Balıkesir ve Yalova takımları ile mücadele ettiği müsabakalarda Eczacıbaşı Ayazağa Midi Kız takımına 3-1’lik skorla yenilerek grubunu 2. sırada tamamladı. Performansıyla alkış toplayan takımımız bu sonuçla elendi.

Türkiye Şampiyonası Midi Kız grup müsabakalarında mücadele eden tüm takımlarımızı tebrik ediyor, Adana, İzmir ve Mersin Geleceğe Smaç ekiplerimize finallerde başarılar diliyoruz.