Yükleniyor...

Eczacıbaşı Geleceğe Smaç Projesi İşbirlikleri ile Gelişiyor

12 Mayıs 2021

Eczacıbaşı Geleceğe Smaç projesi yönetimi, bir yandan projenin yayılması ve genişlemesi bir yandan da sporculara ek avantajlar ve faydalar sağlanması amacıyla farklı kurumlar ile işbirliğine girme kararı aldı. Bu karar çerçevesinde geçtiğimiz günlerde Decathlon ve LifeOn Concept ile İstanbul’daki Geleceğe Smaç kampüsleri arasında imzalanan işbirliği sözleşmeleri diğer kampüsler için de örnek oluşturdu.

Eczacıbaşı Geleceğe Smaç ve Decathlon işbirliği ile Mayıs ayından itibaren Acıbadem Tepe Nautilus, Ataşehir Metropol İstanbul ve Maltepe Ritim İstanbul’da bulunan Decathlon şubelerinde Geleceğe Smaç ekipleri tarafından voleybol tanıtım etkinlikleri düzenlenecek, Decathlon müşterileri Geleceğe Smaç kampüslerine kayıt olduklarında indirim alacaklar, benzeri biçimde Geleceğe Smaç sporcuları da kendi kimlik kartlarını gösterdiklerinde Decathlon mağazalarında indirim alacaklar.

Yine Mayıs ayında Eczacıbaşı Geleceğe Smaç ile LifeOn Concept arasında başlatılan işbirliği çerçevesinde Geleceğe Smaç sporcuları LifeOn Concept fizyoterapistleri tarafından hazırlanan uzaktan eğitim programlarına katıldılar. Dört paketten oluşan programda “Bilgisayar Başında Vücut Ergonomisi”, “Voleybolda Koruyucu Egzersizler”, “Voleybolda Mobilite Egzersizleri” ve “Voleybolda Stabilite Egzersizleri” konulu eğitimler düzenlendi. Geleceğe Smaç sporcuları, kendi sporcu

Fizyoterapi, beslenme, spor psikolojisi ve kayropraktik konularında uzmanlaşmış olan LifeOn Concept ekiplerinden bireysel destek almak isteyen Geleceğe Smaç sporcuları ve aileleri bu desteklerden indirimli olarak faydalanabilecekler.

2021-2022 sezonunda benzeri işbirliklerini artırmak amacında olan Eczacıbaşı Geleceğe Smaç ekipleri, bu tür çalışmaların projenin büyümesi, genişlemesi ve içerik olarak da zenginleşmesi açısından önemli katkılar sağladığına inanıyor.