Yükleniyor...

Eczacıbaşı Geleceğe Smaç Kampüsleri İstanbul’da sezona hazırlık turnuvasında buluştular

26 Ağustos 2022

Eczacıbaşı Spor Kulübü

Basın Bülteni


Eczacıbaşı Geleceğe Smaç Kampüsleri İstanbul’da sezona hazırlık turnuvasında buluştular


Eczacıbaşı Geleceğe Smaç Projesi kapsamında alt yapı çalışmalarını sürdüren kampüslerin, Türkiye Şampiyonaları’na katılmayı hedefleyen performans takımları İstanbul’da 11. Performans Takımları Turnuvası’nda buluştu.


Geleceğe Smaç Projesi kapsamında faaliyet gösteren İzmir, Kocaeli, Mersin, Muğla-Fethiye ve Muğla-Bodrum kampüslerinin midi ve küçük kız takımları ile Eczacıbaşı ve ES Voleybol küçük kız takımları 21-24 Ağustos tarihleri arasında Eczacıbaşı 11. Performans Takımları Turnuvası Takımları Turnuvası’nda İstanbul’da buluştu.


Küçükler ve Midiler kategorisinde 6’şar takımla gerçekleştirilen turnuva maçları Kovan Spor Kültürü Merkezi’nde oynandı ve maçlar sonunda takımlar şöyle sıralandılar:


Küçük Takımlar

1 – Eczacıbaşı

2 – ES Voleybol

3 – İzmir

4 – Mersin

5 – Bodrum

6 – Kocaeli


Midi Takımlar

1 – Fethiye

2 – Mersin

3 – ES Voleybol

4 – İzmir

5 – Kocaeli

6 – Eczacıbaşı


Turnuvada buluşan kampüslerin istatistik antrenörleri, Data Volley istatistik uygulaması ile ilgili eğitim alırken, tüm takım antrenörleri de istatistik raporlarının yorumlanma ve uygulama yöntemleri ile ilgili simülere katıldılar. Eğitmenler, bu sezon ES Voleybol erkek alt yapı takımlarında görev alan, geçtiğimiz yıllarda Erkek Alt Yapı Milli Takımlarında istatistik antrenörü olarak görev almış olan Kaan Keskin tarafından verildi.


Sezona hazırlık niteliğinde düzenlenen turnuva tüm takım antrenörlerine takımlarını değerlendirme ve çalışmalarını daha iyi planlama fırsatı sağlarken, Eczacıbaşı teknik ekipleri ile Geleceğe Smaç kampüslerinden Eczacıbaşı alt yapı takımlarına aday olan sporcularını izleme fırsatı buldular.


Eczacıbaşı Spor kültürünün tüm Türkiye’ye yaymak amacıyla başlatılan ve Eczacıbaşı ile ES Voleybol Spor Kulübü’nün işbirliği ile yürütülen Geleceğe Smaç projesi, 2021-2022 sezonunda kampüs alt yapı takımlarının Türkiye Şampiyonaları’nda elde ettiği dereceler ile dikkat çekmiştir. 2021-2022 sezonunu Türkiye genelinde 1500 lisanslı sporcu ile 2500 voleybol okulu öğrencisi ile tamamlayan Geleceğe Smaç kampüsleri 2022-2023 sezonunda da bir yandan büyümeye devam ederken ve takımsal başarılarını artırmaya çalışacaklar.


Ayrıntılı bilgi için:

Aybike Erdem

E-posta: aj.aybikeerdem@oniletisim.com

Tel: 0 (555) 654 61 83