Yükleniyor...

Eczacıbaşı Geleceğe Smaç İstanbul Gelişim Takımlarında 2021-2022 Sezonu Erken Kayıt Dönemi Sona Erdi

31 Mayıs 2021

Eczacıbaşı Geleceğe Smaç İstanbul Kampüslerinin gelişim takımlarının mevcut sporcuları için 2021-2022 sezonu erken kayıt dönemi sona erdi ve yeni sezon için takım kontenjanları ile kayıtlı sporcular belli oldu.

5 Mayıstan itibaren, takım kontenjanlarına uygun olarak aday sporcu değerlendirmeleri yapılacak ve yeni sporcu kayıtları alınacak.

1 Eylül 2021 – 30 Haziran 2022 arasında devam edecek 2021-2022 sezonu takım çalışmalarına katılabilmek için,

  • Uzaktan görüntülü olarak yapılan takım seçmelerine katılabilirsiniz,
  • Spor salonlarının açılması ile birlikte salonlarda yapılan takım seçmelerine katılabilirsiniz,
  • 2021 Mayıs – Eylül ayları arasında uygun bulunacağınız takım ile birlikte uzaktan görüntülü antrenmanlara veya salon antrenmanlarına katılabilir, antrenman eksiklerinizi kapatmak üzere özel antrenman yapmak için doğrudan başvurabilirsiniz.

Takım kontenjanlarına ve sporcu listelerine 2021-2022 Gelişim Takımları Kadroları sayfasından erişebilir, takım seçmelerine başvurmak için başvuru sayfasına gidebilirsiniz.

Pandemi döneminde antrenmanlarını hiç aksatmadan devam ettiren Geleceğe Smaç ekipleri, yeni sezonda da sporcuların yanında olacak ve uzaktan görüntülü antrenmanlar, salon antrenmanları, 2-3 kişilik grup antrenmanları ve bireysel antrenmanlar ile çalışmalarını sürdürürken, oluşturdukları voleybol eğitim videoları ile voleybol eğitimine destek olmaya devam edecekler.