Yükleniyor...

Eczacıbaşı Geleceğe Smaç 10. Gelişim Takımları Turnuvası 10-17 Nisan tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirildi

23 Nisan 2022

10-17 Nisan tarihlerinde Antalya’da Nirvana Cosmopolitan Hotel’de düzenlenen 10. Gelişim Takımları Turnuvasına toplam 510 sporcu katılırken, 12-17 yaş grubunda toplam 33 takım mücadele etti, 9-12 yaş grubunda ise toplam 20 takım şenlik formatında maçlar yaptı.

Turnuvaya katılan takımlardan, 2021-2022 sezonu Türkiye Şampiyonalarına katılmaya hak kazanmış olanlar kendi serilerinde çok çekişmeli maçlar yaparak, bu turnuvayı ciddi bir hazırlık kampı olarak değerlendirdiler. Özellikle bu serideki takımların maçlarını izlemek ve Eczacıbaşı alt yapılarına aday sporcuları değerlendirmek üzere Eczacıbaşı Alt Yapı Sorumlusu İsmail Şahin de turnuvada bulundu.

Türkiye genelinde 10 ilde devam eden Geleceğe Smaç projesinde antrenman yapan 1200 sporcudan 510 tanesinin katılımı ile gerçekleşen turnuvada Eczacıbaşı Spor Kulübü Başkanı Faruk Eczacıbaşı da sporcularla bir araya geldi. Faruk Eczacıbaşı, organizasyon sırasında düşüncelerini şu şekilde ifade etti:

“Bugün Eczacıbaşı Spor Kulübü Geleceğe Smaç projemizin katılımcılarıyla bir araya gelmekten dolayı çok mutluyum. Çok heyecanlı ve motive sporcularla zaman geçirme fırsatı buldum. 2015 yılından bu yana gerçekleştirdiğimiz ve büyük önem verdiğimiz bu proje sayesinde bugüne kadar binlerce çocuğumuzun hayatına dokunduk, onları spor kültürüyle tanıştırdık ve onların gelişimlerine katkıda bulunduk.

Eczacıbaşı Spor Kulübü olarak Geleceğe Smaç projemizin kapsamını önümüzdeki sezonlarda daha da artıracak, her yıl daha fazla öğrencimizi spor kültürüyle tanıştıracak ve katılımcılarımızın eğitim hayatlarına destek olacak şekilde sosyal gelişimlerine katkıda bulunacağız. ES Voleybol iş birliğinde hayata geçirdiğimiz projemizde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.”

Heyecan, eğlence ve coşku dolu organizasyonda öğrenciler Davranış Bilimleri Enstitüsü uzmanlarından Stres Yönetimi konusunda seminer aldılar.