Yükleniyor...

Covid 19 Önlemleri Çerçevesinde Kampüslerimizin Antrenman Programları Güncelleniyor

18 Kasım 2020

18 Kasım 2020 tarihinde İçişleri Bakanlığı’nın yaptığı açıklama ile 19 Kasım 2020 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı’nın yaptığı açıklama çerçevesinde Türkiye genelinde tüm kampüslerimiz antrenman programlarını değiştiriyor ve güncelliyor.

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı kreşler hariç tüm okulların ve özel kursların 4 Ocak 2020 tarihine kadar yüzyüze eğitim yapmaması kararı sonucunda, MEB’e bağlı özel öğretim kurumu statüsünde çalışmalarını sürdüren İstanbul Acıbadem, Bahçeşehir, Dragos ve Etiler kampüslerinde salon antrenmanlarına 4 Ocak 2020’ya kadar ara verilirken, görüntülü antrenmanlar devam ediyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından spor branşlarına özel herhangi bir kısıtlama duyurulmadığı için halen spor tesisleri açık durumda ve çeşitli spor branşları faaliyetlerine devam ediyor. Ancak 20 yaş altındakilerin gün içinde sokağa çıkabilecekleri saatlerin sınırlı olması ve antrenman yapılan MEB’e bağlı okulların spor salonlarının bazılarının kapalı olması nedeniyle tüm kampüsler çalışma programlarını güncelliyor.

23 Kasım 2020’den itibaren geçerli olan antrenman programlarımızı velilerimizin ve sporcularımızın dikkatine sunuyoruz.

Güncel antrenman programı için tıklayın.